Presse Citron Boekenrek

Stel zelf je boekenrek samen met de série Stick van Presse Citron. Dankzij de Stick, de Largstick en de Highstick kan je eindeloze combinaties vormen om zo een origineel boekenrek aan je muur te toveren. De elegante metalen rekjes zijn gemakkelijk te bevestigen waarna het lijkt alsof ze zweven aan de wand.

boekenrek - presse citron - stick

Boekenrek in 3 formaten en 4 kleuren

Deze boekenrekken bestaan in 3 verschillende vormen en zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Er is de vierkante Stick die 28x28cm meet, de Largstick die 28x59cm meet en de Highstick met een afmeting van 19×36,5cm. De boekenrekjes van hierboven hebben een grijze kleur, maar ze zijn ook beschikbaar in het donkerbruin, mosterdgeel en sinds kort ook in het wit

Stick: 28x28cm – Prijs: 34,95€/stuk
Largstick: 28x59cm – Prijs: 54,95€/stuk
Highstick: 19×36,5cm – Prijs: 29,95€

Deze boekenrekjes van Presse Citron kan je kopen bij Acaza.
Link: http://www.acaza.be/merken/presse-citron

Combineer naar eigen smaak

Stick CombinatiesDeze 3 verschillende formaten en de 4 verschillende kleuren zorgen ervoor dat je ontelbare combinaties kan maken aan je muur.

Net zoals je verschillende fotolijsten combineert tot een collage kan je de verschillende stick-elementen combineren tot een origineel boekenrek. Laat je creativiteit de vrije loop en stel je eigen bibliotheek samen voor boeken, dvd’s of andere verzamelobjecten.

De foto hiernaast toont enkele mogelijke combinaties. Van een eenvoudig vierkant tot een uitgebreide collage van een 10-tal sticks. En daarbovenop kan je nog eens spelen met de verschillende kleuren.

De stijl van Presse Citron

De sticks passen perfect tussen de andere functionele ontwerpen en producten van Presse Citron. Dit bureau uit Parijs is onder andere bekend voor hun stijlvolle magneetborden met fotohouders in magneetfolie. Heel erg leuk zijn ook hun WC-rolhouder voor het kleinste kamertje. Bij hun ontwerpen gebruiken ze graag metaal dat in een hedendaagse en frivole kleuren kleuren afgewerkt word. Elk product van Presse Citron is bovendien met zorg afgewerkt waardoor je er telkens jaren plezier aan kan beleven.
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!