Kers toiletborstel – Qualy

De Cherry wc borstel van Qualy is een hele bijzondere toiletborstel. De liefdevolle ‘Cherry’ schoonmaaklijn maakt al jouw schoonmaakwerk een vrolijk klusje. De kersenrode toiletborstel van Qualy is een hele mooie blikvanger op het toilet of in jouw badkamer. Het Engelse woord cherry heeft de dubbele betekenis, Vertaald betekend het woord niet alleen ‘kers’ maar ook ‘liefje’. Met de cherry toiletborstel van Qualy, maak je dus letterlijk met liefde schoon.

 

Leuke en praktische toiletborstel

originele toiletborstelDe designers van Qualy zijn met deze kers toiletborstel er weer in geslaagd om een alledaags gebruiksvoorwerp speels en vrolijk te maken. De design items van Qualy zijn niet enkel bedoeld om op te vallen of om als decoratie stuk te gebruiken. Alle producten van Qualy zijn gemaakt om gebruikt te worden. In deze mooi vormgegeven kers zit een praktische toiletborstel verstopt. De groene steel van de kers functioneert als steel van deze wc borstel. Met dit ontwerp maak je natuurlijk jouw toilet schoon, maar de Qualy kers wc borstel is ook heel eenvoudig te reinigen nadat jij de toiletborstel gebruikt hebt om de wc eens een grondige schrobbeurt te geven. Dit maakt de Cherry wc borstel van Qualy een leuk en praktische investering.

 

Geef de kers toiletborstel cadeau – online shops

Qualy heeft niet allen de leukste items voor in de badkamer, maar decoreert jouw hele huis met vrolijke, praktische en bruikbare hebbedingetjes. De grappige producten van Qualy zijn heel leuk om te krijgen of om als cadeautje weg te geven. De volgende keer als jij een origineel cadeau zoekt, denk aan de kers wc borstel. Zeker weten dat jij een cadeau geeft dat uniek is! De prijs van deze originele eyecatcher schommelt rond de 35 euro en kan je online kopen in verschillende webshops.

Online kopen: www.decoraza.nl
Richtprijs: 35 euro

originele toiletborstel

Qualy is trendy, hip en milieuvriendelijke topdesign

Als jij er waarde aan hecht om duurzame producten te kopen, dan is het lifestyle merk Qualy de perfecte keuze. Iedereen is verantwoordelijk voor het opwarmen van de aarde en zal een steentje moeten bijdragen aan de verbetering van onze leefomgeving. Deze filosofie is voor de designers van Qualy de motivatie om met producten te komen die trendy en kleurrijk zijn.

Qualy woonaccessoires

De keukenhulpjes en huishoudaccessoires zijn allemaal vormgegeven in de natuurlijke vormen van dieren en planten. De producten van Qualy zijn niet enkel decoratief; ze zijn juist gemaakt om te gebruiken. Alle Qualy producten worden vervaardigd uit hoogwaardige gerecyclede polycarbonaat plastic met voedselvriendelijke kleurpigmenten. Hierdoor ontstaan Qualy plastics die geen gevaar vormen voor de gezondheid van jouw en je kinderen en ook nog eens vriendelijk zijn voor het milieu.

Achtergrond van de Qualy brand

In 2005 presenteerden twee Thaise broers voor het eerst hun unieke keukenaccessoires op een grote woonbeurs in Bangkok. Hun opvallende en toch eenvoudige ontwerpen gecombineerd met unieke kleuren vielen meteen op bij het publiek uit binnen en buitenland. Inmiddels is het Thaise merk in meer dan 40 landen te koop en wereldwijd worden de mooie design producten van Qualy geprezen met diverse design awards en andere interieur en styling prijzen.
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!