Het Onzichtbaar Boekenrek van Umbra

Umbra heeft een opmerkelijk parcours afgelegd in het ontwerpen van hedendaagse en functionele woonaccessoires. De Umbra Conceal past dan ook perfect in het rijtje van verrassend, praktisch en betaalbaar design. Laat je boeken zweven aan de muur met dit originele boekenrek van Umbra.

Umbra Conceal BoekenrekDeze Umbra Conceal Boekenrekjes kan je aankopen bij Acaza.
Link: http://www.acaza.nl/merken/umbra
Prijs: Vanaf 14,95€

Umbra Conceal: De Onzichtbare Boekensteunen

De Umbra Conceal bestaat in verschillende uitvoeringen. Je hebt een kleinere boekensteun die een gewicht tot 7kg. draagt en boeken tot 20cm breed. Daarnaast heb je een bredere uitvoering die een gewicht tot 9kg. aankan en boeken tot 25cm breed. Daarnaast bestaat ook nog een dubbele uitvoering waar die tot 2x 9kg. aankan.

Met dit product heeft Umbra reeds verschillende prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast is een samenwerking opgezet met scholen zoals Pratt waarbij toekomstige designers ondersteund worden. De jaarlijkse design-wedstrijd heeft al heel wat originele ontwerpen opgeleverd waaronder de L-Conceal boekensteun. Een variant op de originele conceal die door Umbra in productie is genomen

Een Boekenrek als Interieurobject

Met de boekenrekjes van Umbra kan je een interieur een unieke look aanmeten. Enerzijds zorgen ze voor een strak uitzicht, anderzijds geven ze je muur een leuk en origineel accent. Bovendien kan je meerdere boekensteunen boven onder of naast elkaar aan de muur bevestigen. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

Een stapeltje kunstboeken, romans of kinderboeken geef je snel een plaatsje met deze Umbra Conceal. Gewoon enkele boeken kiezen omwille van hun mooie rug mag natuurlijk ook. De boekensteunen kan je gebruiken in je woonkamer, bureau of kinderkamer. In elke kamer zullen je bezoeker verrast en verbaasd zijn over dit leuke concept.

Umbra is een internationaal bedrijf dat sinds 1979 innoveert in modern, hedendaags en betaalbaar design. Hun producten zoals fotolijsten, spiegels, keuken- en badkameraccessoires worden dan ook verkocht in meer dan 90 landen over de hele wereld.
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!