Hangende keukenrolhouder Mountie – Umbra

Een keuken is eigenlijk niet compleet zonder keukenrol. Deze kun je natuurlijk gewoon op het aanrecht zetten, maar meestal staat de keukenrol eigenlijk alleen maar in de weg.  Ze doet je keuken er onverzorgd uitzien en ze valt ook geregeld om wanneer je staande keukenrolhouder niet zwaar genoeg is.

 

De Mountie keukenrolhouder van Umbra biedt hiervoor een praktische oplossing met veleverschillende mogelijkheden. Er zijn 3 manieren waarop de Mountie keukenrolhouder van Umbra opgehangen kan worden, waardoor je je keukenrol laat zweven tegen de muur of aan de keukenkasten.

Mogelijkheid 1

keukenrolhouder muurbevestiging
De keukenrolhouder kan bevestigd worden tegen de spatwand. Het bevestigingsmateriaal waar hiervoor nodig is, wordt met de keukenrolhouder meegeleverd. Op deze manier heb je het voordeel dat de keukenrol altijd dicht bij het aanrecht en dus binnen handbereik hangt.

 

Mogelijkheid 2

keukenrolhouder hangend

Als je niet wilt boren, zijn er nog 2 andere mogelijkheden om de houder te gebruiken. Hij kan met behulp van een kliksysteem geplaatst worden onder een hangend keukenkastje. Op deze manier staat de keukenrol niet meteen in het zicht en in de weg maar wel binnen handbereik als je hem nodig hebt.

Mogelijkheid 3

keukenkast keukenrolhouder

Als derde mogelijkheid kan de keukenrolhouder bevestigd worden aan de binnenzijde van een keukenkastje. Het grote voordeel hiervan is dat de keukenrol helemaal uit het zicht hangt, maar wel binnen handbereik indien nodig.

Zoals je kunt lezen, zijn de mogelijkheden van de Mountie keukenrolhouder van Umbra zeer divers en op deze manier kan iedereen op een praktische manier de keukenrol in de keuken hangen. De houder biedt een praktische oplossing voor elke keuken, het maakt niet uit hoe groot of klein deze is of hoe deze is ingedeeld. De Mountie keukenrolhouder van Umbra is te bevestigen aan elke muur of keukenkastje en naar ieders wens te gebruiken.

Naast de diverse mogelijkheden om de keukenrolhouder te bevestigen, heeft deze nog meer voordelen. Zo is hij bijvoorbeeld voorzien van een handig stopsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de keukenrol niet meteen helemaal uitrolt als er een velletje afgescheurd wordt.

Door het slimme ontwerp is de keukenrolhouder zeer praktisch in gebruik en zorgt ervoor dat de keukenrol geen plaats meer inneemt op het aanrecht. Op deze manier wordt natuurlijk een hoop ruimte bespaard.

 

Afmetingen hangende keukenrolhouder Mountie

De afmetingen van de Mountie keukenrolhouder zijn 30 cm breed en 16 cm hoog.
De houder is gemaakt van metaal en heeft een strakke, moderne en stijlvolle uitstraling.

De Mountie keukenrolhouder van Umbra met veel gebruiksgemak door de stijlvolle eenvoud van het ontwerp, is dus eigenlijk naast een slim ontworpen hebbedingetje, een must voor elke keuken.

 

keukenrolhouder hangend kopen

Deze originele hangende keukenrolhouder van Umbra kan je online kopen bij Decoraza.nl in hun rubriek keuken. Zeker een bezoekje waard als je nog meer keukenrolhouders wil vergelijken.
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!