Een Design Wandklok van Karlsson

Karlsson’s staat sinds jaar en dag voor klokken van uitstekende kwaliteit, esthetiek en een innovatief design. Met een wandklok van Karlsson geef je elk interieur een unieke uitstraling. De collectie bevat dan ook heel wat uiteenlopende modellen, van een klassieke stationsklok tot een moderne koekoeksklok. Ontdek hieronder enkele van de leukste modellen.

Selectie Wandklokken Karlsson

Deze klokken zijn te koop bij Acaza:
http://www.acaza.nl/merken/per-merk/karlsson

Wandklokken vanaf 18,95€
Wekkers vanaf 18,95€

De collectie wandklokken van Karlsson

Je favoriete klok toont wie je bent en wat je leuk vindt. Een kleurrijke klok geeft bovendien sfeer aan een ruimte. Elke wandklok uit de Identity reeks van Karlsson heeft een leuk design of een grappig detail waardoor hij een beetje uit de band sprint.

De ‘living’ collectie legt dan weer nadruk om de materialen die gebruikt worden. Een klok krijgt een eigen uitstraling door gebruik te maken van glas, aluminium, hout of een ander niet alledaags materiaal. Deze wandklokken willen een natuurlijk en toch robuuste toets geven aan het interieur waar ze hangen.

TIn de ‘Originals’ reeks vind je dan weer klokken die traditioneel geïnspireerd zijn op de stationsklokken van weleer. Een minimaal design met strepen of de bekende Karlsson cijfers maken deze klokken uiterst functioneel. Een tijdloos design voor de tijd.

Karlsson is een onderdeel van de Present Time groep in Nederland. De klokken van Karlsson worden ontworpen en vorm gegeven door een team van ontwerpers uit alle hoeken van de wereld. Daaruit komen heel wat verschillende ontwerpen en designs voort van traditioneel, modern en vaak erg uniek zijn. Een werkwijze die inherent is aan de filosofie van het bedrijf.

Ben je dus op zoek naar een leuke klok voor aan je muur of een modern wekkertje voor naast je bed. Werp dan je oog eens op de wandklokken van Karlsson.

 
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!