Cadeau’s voor moederdag

Moederdag is bij uitstek de dag om jouw moeder te laten weten, hoeveel je van haar houdt en dat je waardeert wat zij allemaal voor je doet. Staat jouw moeder dag en nacht voor jou klaar en ben jij opzoek naar een ultiem cadeau voor Moederdag? Kies dan een stijlvol Moederdag cadeau voor haar uit. Om je te helpen bij de keuze heeft Acaza.nl voor jou een top vijf gemaakt met originele cadeautips voor Moederdag.

Tip 1. Dienblad – 9 Foto’s Bruin

dienblad voor foto's

Welke moeder wil er nou niet een lekker ontbijtje op bed ter eren van Moederdag? Maak jouw zelfgemaakte Moederdag ontbijt dit jaar extra speciaal door de croissantjes te serveren op een rechthoekig dienblad van Deknudt. In dit dienblad is plaats voor vijf foto’s van 9 bij 13 cm en vier van 8 bij 8 cm. Heb jij een heleboel leuke foto’s van jouw en je moeder gemaakt? Dan is dit het moment om deze foto’s af te drukken.

Je kunt ervoor kiezen om het dienblad te vullen met allemaal verschillende foto’s. Voor een extra modern effect kun je vijf dezelfde foto’s plaatsen. Heb je geen foto’s van jouw moeder? Fotografeer dan dingen, die zij mooi vindt en maak op deze manier een uniek Moederdag cadeau. Te koop bij Decoraza.nl.

Tip 2. Lijst Kindertekening

articulate gallery

Voor de kleine kinderen en kunstzinnige mensen onder ons is deze cadeautip voor Moederdag een echte aanrader. De lijst van Articulate Gallery is geschikt voor tekeningen, knutselwerken en schilderingen in A3-formaat. De lijst is wit van kleur en de dikte bedraagt 1,4 cm. Kortom, met deze handige kunstlijst kun jij het werk voor jouw moeder een unieke plaats geven. De lijst kan zowel horizontaal, als verticaal worden gebruikt en is bovendien voorzien van hangers. De lijst bevat geen glas of voet.

Wil jij jouw moeder samen met jouw broer(s) of zus(sen) verassen voor Moederdag? Kies dan voor de dubbele lijst van Articulate Gallery of een driedubbele lijst. Beide lijsten zijn geschikt voor kunstwerken van A4-formaat. Te koop bij Acaza.nl.

Tip 3. Muursticker – To Do

moederdag muursticker

Vergeet jouw moeder wel eens iets, omdat zij het druk heeft met van alles en nog wat. Met deze muursticker van Ferm Living, die ontworpen is door Trine Andersen, heeft jouw moeder altijd een stijlvol geheugensteuntje achter de hand! De muursticker wordt geleverd inclusief een schraper, krijtjes en post-it. De To Do sticker heeft daarnaast een afmeting van 40 bij 50 cm en kan worden geplaatst elke droge en gladde muur in huis.

Maak dit cadeau voor Moederdag extra persoonlijk door alvast de eerste taken te noteren op deze krijtbordsticker, die jij zal uitvoeren voor jouw moeder. Denk bijvoorbeeld aan het ontbijt, de afwas of jouw kamer opruimen! Te koop bij Acaza.nl.

 

Tip 4. Juwelenhouder moederdag

moederdag cadeau

Heb jij een stijlvolle en elegante moeder, die graag de mooiste sieraden draagt? Schenk haar voor Moederdag dan een Juwelenhouder in Orchidee vorm. Deze juwelenhouder van Umbria, die ontworpen is door Anne Charbonneau, bestaat uit 12 haken in de vorm van takjes en een bladvormig schaaltje. Deze decoratieve juwelenhouder biedt daardoor zowel plaats aan hangende, als liggende sieraden.

Wil jij jouw moeder dit jaar met Moederdag extra in het zonnetje zetten? Koop dan een mooi sieraad en hang deze in de juwelenhouder. Op deze manier kun je jouw moeder dus dubbel verassen! Te koop bij Decoraza.nl.

 

 

Tip 5. Cadeau moederdag: Kookboekhouder

kookboekhouder cadeau voor moederdag

Houdt jouw moeder van koken en maakt zij altijd d lekkerste hapjes en gerechten voor jouw klaar? Geef haar dan een Kookboekhouder, die ontworpen is door Dennis Cheng. Deze kookboekhouder is 35 cm hoog, 24 cm breed en 3 cm dik. De houder is vervaardigd van kunststof en roestvrij staal en is daarom een onmisbaar decoratief element in een modern ingerichte keuken.

Wil jij iets extra’s doen met Moederdag? Koop dan een mooi kookboek voor jouw moeder en geeft dit boek cadeau in de kookboekhouder van Umbria. Te koop bij Decoraza.nl.
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!