Betonbehang Piet Boon

Piet Boon is een begrip, een merk dat niet alleen in Nederland heel bekend en geliefd is, maar inmiddels internationale bekendheid heeft verworven. Dit is de verdienste van de ontwerper die zijn naam verbonden heeft aan zijn meubels en andere interieur ontwerpen. De collectie van de ontwerper heeft zich uitgebreid van meubels naar een totaal aanbod voor alle mogelijke woon- en werkruimtes. Nieuw in het assortiment is behang in betonlook, in verschillende uitvoeringen.

Realistisch betonlook behang

Eén heel uniek onderdeel van de top collectie van Piet Boon is behang in betonlook. Geheel in de stijl van deze ontwerper. Wat een uniek idee om muren om te toveren in een stoere en industriële sfeer van echt beton. Het geeft een uitstraling waar vrijwel alles bij past.
piet-boon-behang
U kunt het toepassen bij allerlei soorten interieurs en zo uw volledig eigen stijl creëren. De kille uitstraling van beton gecombineerd met een lieflijk meubelstuk bijvoorbeeld. U kunt uw fantasie de vrije hand geven. Zeker met een achtergrond die eruit ziet als beton, is van alles mogelijk. Zoals vanzelfsprekend bij Piet Boon is het betonbehang van uitmuntende kwaliteit en dat geldt ook voor de print waarvan verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

variaties en structuren van het Piet Boon betonbehang
Beton is beton zult u denken. Maar Piet Boon laat zien dat dat toch niet helemaal waar is. Zelfs beton kan er allerlei vormen en variaties aannemen. Door te werken met verschillende verwerkingsprocessen, verhoudingen en zelfs andere materialen als mal kan het beton er totaal anders uitzien. Zo heb je robuust beton waar je de vorm van de planken in de mal nog ziet, donker behang en zelfs gepolierd beton dat vaak gebruikt wordt voor het maken van betonvloeren en betonnen werkbladen.
betonlookDe prijs van het kwalitatieve Piet Boon behang bedraagt 199€ voor een totale oppervlakte van 4,4 vierkante meter. Je kan het makkelijk online bestellen en sommige webshops voorzien zelfs gratis verzending. Zo kan je in Nederland terecht bij Acaza.nl voor een prima service. Woon je in België, dan kan je het betonbehang online kopen bij Decoraza.be.

De betonlook integreren in jouw woning

Het betonlook behang is volledig in de stijl van ontwerper Piet Boon. Wat een uniek idee om muren om te toveren in een stoere en industriële sfeer van echt beton. Het geeft een uitstraling waar vrijwel alles bij past. U kunt het toepassen bij allerlei soorten interieurs en zo uw volledig eigen stijl creëren. Om het geheel compleet te maken kan je het behang van Piet ook combineren met een vloer uit gepolierd beton. Meer informatie hierover vind je op http://www.gepolierdebeton.be. De kille uitstraling van beton gecombineerd met een lieflijk meubelstuk bijvoorbeeld. U kunt uw fantasie de vrije hand geven. Zeker met een achtergrond die eruit ziet als beton, is van alles mogelijk. Zoals vanzelfsprekend bij Piet Boon is het betonbehang van uitmuntende kwaliteit en dat geldt ook voor de print waarvan verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

Onderhoud en reinigen

Betonbehang is heel plezierig en gemakkelijk in onderhoud. Het is zelfs afneembaar met een zachte doek. U kunt uw muren een eigentijdse robuuste betonlook geven, zonder de oorspronkelijke muren aan te hoeven tasten. Maar niet alleen om het gemak zult u willen kiezen voor betonbehang van Piet Boon, maar vooral omdat het onweerstaanbaar mooi en bijzonder is!
Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!